Lagt ett färskt bud på Carvalho!

Bild till nyheten Lagt ett färskt bud på Carvalho!
Liverpool nöjer sig inte bara med Luis Diaz i januarifönstret. Nu rapporteras även ett £5M-bud på Fulhams Fabio Carvalho. London-klubben står dessutom fortfarande i skuld för Harry Wilson-affären.

Vinny O´Connor, som bevakar Merseyside-fotbollen för Sky Sports, twittrar att The Reds även försöker lösa 19-årige Fabio Carvalho från Fulham innan fönstret stänger om lite drygt ett dygn. 

Reportern hävdar att de lagt ett bud värt £5M och skriver senare på söndagskvällen:

"Det har kommit till min kännedom att Fulham kommer att acceptera budet för Fabio Carvalho då spelaren har förklarat att Liverpool är en av de klubben han drömt att spela för. Jag tror också att det är en stor chans att han stannar i Fulham på lån."

Även Liverpool Echos Paul Gorst skriver att klubben jobbar för att få till en övergång innan deadline.

Spelarens kontrakt löper ut den 30 juni och har så här långt vägrat att skriva nytt med Londonklubben.

Liverpools scouter har följt spelaren under en längre tid och han anses vara en perfekt värvning i form av profil (offensiv mittfältare), ålder och det faktum att han räknas som en "homegrown"-spelare.

Dessutom står Fulham fortfarande i skuld till Liverpool för £12M-värvningen av Harry Wilson i somras, vilket genom diverse förhandlingar kan komma att påskynda värvningen av Carvalho.

Paul Joyce på The Times har under söndagskvällen också bekräftat att Liverpools bud inkluderar möjligheten för Fulham att behålla spelaren på lån säsongen ut. Något man önskar i jakten på en Premier League-plats. 


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer