Ödmjuk trots fina formen

Bild till nyheten Ödmjuk trots fina formen
Diogo Jota har överrösts med lovord på slutet, men han låter inte sin nuvarande form stiga honom åt huvudet.

Diogo Jota har visat prov på strålande fin form denna säsong. Med totalt 14 fullträffar är han redan bättre än debutsäsongen i Liverpooltröjan 2020/21 och innehar andraplatsen i Premier Leagues skytteliga (10 mål). Dessutom sköt han nyligen sitt lag till final i Ligacupen med två mål mot Arsenal.

Anfallaren får i en intervju med Liverpoolfc.com en fråga om han är i sitt livs form.

– Jag tycker alltid det är svårt att svara på den frågan. Jag fick den frågan när jag kom till Liverpool också, innan jag blev skadad, men det är svårt att säga, säger han.

– Ibland är man bara på rätt plats i matcher och kan sätta bollen i mål, men ibland, som i matchen mot Leicester, är man inte i närheten. Så det är svårt att säga.

– Om jag är i mitt livs form, varför kunde jag inte skapa en farlig chans mot Leicester till exempel? Varje match är en ny utmaning och man måste alltid vara på topp för att kunna prestera på sin högstanivå.

Jota har nu, precis som resten av spelarna som inte har landslagsuppdrag, en välförtjänt ledning för att kunna samla kraft inför en vår där Liverpool har allt att spela om: de jagar Manchester City i ligan, ska spela åttondelsfinal mot Inter i Champions League, är kvar i FA-cupen och klara för final i Ligacupen där Chelsea kommer att stå för motståndet på Wembley.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer