Elliott hyllades på Ewood Park

Bild till nyheten Elliott hyllades på Ewood Park
Harvey Elliott fick sitt stora genombrott under lånesejouren hos Blackburn Rovers i fjol. Samtidigt spelades samtliga matcher inför tomma läktare och fansen fick aldrig chansen att ordentligt visa sina uppskattning. Därför hade klubben igår bjudit in honom som hedersgäst till matchen mot Middlesbrough.

Normalt brukar det kanske krävas tio år och legendstatus för att du ska bjudas in som hedersgäst till klubben och tackas av på innerplan för fantastiska insatser. En lånesejour brukar kanske inte sätta samma avtryck. 

Men Harvey Elliott är heller inte en alldeles vanlig fotbollsspelare. 

Under förra säsongen imponerade han stort på Ewood Park och gjorde totalt 7 mål och 11 assists på 42 matcher hos de blå-vit-randiga. 

Elliott, som under tiden i Blackburn bara var 17 år, växte ut till en nyckelspelare för Rovers och bar ofta laget och var utslagsgivande med viktiga mål och framspelningar. 

Inför matchen mot Middlesbrough igår hade klubben därför bjudit in honom för att för en gångs skull inför fullsatta läktare få tacka honom för hans bedrifter. 

Han togs om hand av klubbens ledning och hyllades till stort jubel när han äntrade innerplan. Blackburn skickade också med en lyckönskning om att han snart skulle vara fit for fight och fortsätta ta engelsk fotboll med storm. 

Blackburn vann matchen mot Middlesbrough med 1-0 och ligger nu tvåa i The Championship. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer