Gordon nätade i U23-seger

Bild till nyheten Gordon nätade i U23-seger
Liverpools U23 tog tre poäng i bortamatchen mot Crystal Palace.

Liverpools juniorer reste till London för att ta sig an Crystal Palace i Premier League 2.

Palace ställde upp med en stark elva med ex-röda duon Martin Kelly och Nathaniel Clyne, men det var gästerna som tog ledningen i matchen. Leighton Clarkson levererade ett utmärkt inlägg till anfallaren Max Woltman som satte bollen i nät.

Ledningen stod sig till paus. I den andra halvleken pressade Palace de unga röda rejält i jakt på en kvittering, utan framgång. Istället stod Kaide Gordon för en imponerande soloprestation i matchens absoluta slutskede som säkrade en Liverpoolseger.

Gordon fick bollen på egen planhalva och startade en kontring, han drev hela vägen fram till straffområdet där han vek in och skruvade in 2-0 i det bortre krysset.

Liverpools U23: Pitaluga, Bradley, Quansah, Koumetio, Beck, Clarkson, Morton, Balagizi (Clayton, 82), Gordon, Woltman (Bearne, 88), Norris.