– Vi har gjort det den hårda vägen

Bild till nyheten – Vi har gjort det den hårda vägen
Jürgen Klopp menar att laget kan ta med sig en positiv känsla in i landslagsuppehållet.

Detta hade Klopp att säga om matchen på den efterföljande presskonferensen.

Om lättnaden efter straffmålet:

– Det var en stor lättnad. Jag har inte sett situationen igen men jag tror inte att jag behöver det eftersom VAR tyckte att det var en straff och huvuddomaren också. Jag kan förstå om Crystal Palace inte håller med. Men jag tycker att det är bevis nog. Sedan var det en bra lagen straff av Fab.

– Tre mycket viktiga poäng för oss i en intensiv period. Nu blir det lite lugnare framöver. Brassarna måste resa iväg, Taki också, men de andra kan ta ett djupt andetag innan vi kör igång igen.

Om att vara obesegrade utan Salah, Mané och Keita:

– Vi har klarat av det utan dem, men det har inneburit att det varit väldigt intensivt. Man måste skapa en ny fotboll skulle man kunna säga när man inte har den speed som Sadio och Mo har, man måste hitta nya sätt att ta sig till rätt ytor. 

– Grabbarna har gjort det bra. Ox gjorde mål igen, viktigt. Diogo har inte gått att stoppa i vissa lägen. Bobbys lägger ned ett stenhårt jobb. De har gjort det bra och jag är mer än nöjd.

Om att ta med sig en positiv känsla in i landslagspausen:

– Jag kan bara tala för mig själv: mycket viktigt! Det är vad fotboll handlar om. Man ger alltid allt, men man är inte alltid överlägsen, resultaten måste dock in, det är så det fungerar. Vi har gjort det den hårda vägen, men vi har gjort det, så jag är väldigt glad.

– Jag måste säga att Patrick gör ett riktigt bra jobb med Crystal Palace. De är ett skickligt lag. De hade inte mycket att säga till om i 35 minuter då vi var riktigt bra, men vi lyckades inte hålla i det och då öppnades dörren för dem. De var redo att kriga sig igenom den. Det var tufft, men det gör att det känns ännu bättre nu.

Källa: Liverpoolfc.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer