Ifrågasätter kritiken mot Trent

Bild till nyheten Ifrågasätter kritiken mot Trent
Jürgen Klopp gillar inte att Trent Alexander-Arnold ofta kritiseras för sina defensiva färdigheter.

Trent Alexander-Arnold fortsätter att bidra till Liverpools målskytte genom högklassiga målgivande passningar. Mot Arsenal assisterade han Diogo Jota till dennes båda mål, vilket tar honom upp till 14 assist denna säsong.

Sedan starten av säsongen 2018/19 är det endast Lionel Messi och Thomas Müller som gjort fler assist i Europa. Jürgen Klopp är väl medveten om att det är en unik spelare han har till sitt förfogande.

– Jag vet inte någon som liknar Trent, en högerback som är så avgörande och har så stort inflytande i spelet, säger tysken.

– Jag gillar verkligen inte när en del alltid ska ta upp hans defensiv, "defensivt är han inte så bra, men offensivt är han bättre." Jag tycker att han gjorde det fantastiskt bra defensivt senast.

– Det Trent har, kombinationen av hans kvaliteter, är galet. Det är inte så att han levererar varje dag, det finns fortfarande delar som han kan förbättra och måste förbättra.

– Vi kommer att fortsätta jobba med det och jag kommer att vara på honom, men det han besitter är väldigt intressant skulle jag säga.

– Jag vet inte vad det betyder för historieböckerna. Han har kanske 15 år kvar att spela, skapa målchanser, göra mål, lära sig och utvecklas, men de senaste fem åren har varit en bra start på en karriär skulle jag säga.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer