– Han är en världsklasspelare!

Bild till nyheten – Han är en världsklasspelare!
Liverpool slog Arsenal med 2-0 och säkrade en finalplats i Ligacupen. Trent Alexander-Arnold öser beröm över tvåmålsskytten Diogo Jota.

Diogo Jota såg med två mål mot Arsenal till att skjuta Liverpool till en Ligacupfinal mot Chelsea. Trent Alexander-Arnold gjorde assist till båda målen och ser nu fram emot sin första match på Wembley med klubblaget.

– Ja, otroligt mycket. Det känns bra att vi tagit oss dit, det är vad vi förväntade av oss själva. Vi har gjort det bra i den här turneringen så här långt med trupper med en blandning av unga och erfarna spelare. Vi har lyckats vinna varje match förutom den första semifinalen. Vi gjorde det riktigt bra ikväll och vi förtjänade att ta oss vidare, sa högerbacken till Sky Sports efter matchen.

Han fick en fråga om vad han var mest nöjd med från kvällen.

– Segern! Nej men allting egentligen. Vi släppte inte till så många chanser mer än en frispark i ett tidigt skede. Vi höll tätt och lyckades skapa lite framåt. Diogos första mål var otroligt bra gjort av honom, det är en sådan typ av spelare han är. Även vid det andra målet gjorde han det fantastiskt. Han är en världsklasspelare som kanske är i sin bästa form sedan han kom till klubben. Förhoppningsvis kan han göra fler mål så att vi kan vinna finalen.

Alexander-Arnold fortsätter att leverera assist på löpande band.

– Jag vet att siffrorna är bra. Jag har satt en hög standard och jag har höga förväntningar på mig själv. Jag vill skapa chanser för laget och ta mig till positioner där jag har möjlighet att göra det. Jag skapade två chanser idag och Diogo tog vara på dem på ett utmärkt sätt.

Liverpool får nu chansen att spela en final och ta hem en buckla inför supportrar. När de lyfte Premier League-bucklan fick de göra det inför tomma läktare.

– Det känns bra. Det är vad vi vill göra. Det var inte riktigt samma grej när vi firade på ett tomt Anfield. Men det som hände var ingeting som vi kunde påverka. Det har gått ett tag sedan vi lyfte en buckla nu. Det är bra att vi är i en final, vi har gett oss chansen att göra det igen. Men det är fortfarande 90 minuter kvar att spela mot ett riktigt bra lag, avslutar högerbacken.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer