U18 förlorade efter sent avgörande

Bild till nyheten U18 förlorade efter sent avgörande
Liverpools U18 åkte på en uddamålsförlust mot Manchester City.

Det blev en jämn drabbning när Manchester Citys U18 gästade akademin i Kirkby för spel i U18 Premier League North.

Liverpool hade en boll i nät tidigt genom Oakley Cannonier, men linjedomaren höjde sin flagga och ogiltigförklarade målet. Det var en jämn match där de unga röda stod för en stark insats, särskilt i den andra halvleken där de bland annat träffade ribban, men det skulle bli City som lämnade planen med samtliga tre poäng.

Med tre minuter kvar att spela avslutade Luca Barrington en kontring och 1-0 till gästerna var ett faktum, det blev matchens enda mål.

Positivt för Liverpool var att Harvey Blair, som fått chansen på seniornivå denna säsong, gjorde comeback efter skada.

Liverpools U18: Davies, Davidson, Miles, Chambers, Scanlon, Bajcetic, Mabaya, McConnell, Frauendorf, Clark, Cannonier (Blair, 70).