– Vill spela så mycket som möjligt

Bild till nyheten – Vill spela så mycket som möjligt
Neco Williams öppnar upp om sina personliga mål för det nya året.

Ytterbacken Neco Williams har ryktats vara öppen för att lämna Liverpool på grund av en strävan efter mer speltid. I den röda tröjan har det denna säsong blivit blott sex framträdanden varav fyra från start.

I somras startade flyttryktena men någon övergång blev aldrig av då det inte inkom ett bud som Liverpool var beredda att acceptera. Nu när januarifönstret öppnat har det dykt upp nya spekulationer om spelarens framtid, Sky Sports skrev i dagarna att han är beredd att lämna klubben för att stärka sina chanser att behålla en plats i det walesiska landslaget.

I en intervju som återges av Liverpool Echo är Williams öppen med sin önskan om mer speltid, men han verkar beredd att kämpa om den i Liverpooltröjan.

– Jag tror att de flesta spelarna har satt mål inför det nya året. Nyår är en period då man kan sätta mål och se om man lyckas uppnå dem, säger Williams.

– För mig handlar det om att jag vill spela matcher, få så mycket speltid som möjligt, göra det bra och försöka att bidra med assist när jag spelar.

– Varje gång jag spelar är mitt huvudsakliga fokus, när vi har bollen, att göra assist. Ytterbacksrollen har utvecklats de senaste åren, särskilt i Liverpool, så mycket handlar om att försöka bidra med assist.

– Det är bara att titta på Trent, Robbo, Kostas och mig, vi försöker hjälpa laget att göra mål så att vi kan vinna matcher.

Williams har även siktet inställt på att göra sitt första mål för klubben.

– Jag har gjort två för Wales men inget för Liverpool, så ett av mina mål är att skriva in mig i målprotokollet.

– Hur jag ska fira? Det kommer nog naturligt, det beror på hur matchen ser ut, men jag har alltid gillat att glida på knäna.

– Det gjorde jag när jag gjorde mål för Wales, så om jag gör mål för Liverpool kanske jag gör samma sak.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer