– Vi kan bara fokusera på oss själva

Bild till nyheten – Vi kan bara fokusera på oss själva
Jordan Henderson uppmanar sina lagkamrater att ta med de positiva delarna från kryssmatchen mot Chelsea och fokusera på de utmaningar som väntar.

Liverpool såg ut att gå mot tre poäng mot Chelsea när de ledde med 2-0 i den första halvleken, men två snabba mål av Londonlaget precis innan pausvilan jämnade ut tillställningen inför den andra halvleken som slutade mållöst.

– Vi är besvikna över målen vi släppte in, sa lagkapten Jordan Henderson till Liverpoolfc.com efter matchen.

– Det första målet är otroligt, men hur chansen kom till är vi besviken över. Att sedan släppa in det andra målet så snabbt var också en besvikelse.

– Vi gick in till pausvilan och jag tycker att grabbarna kom ut och gav allt. Chelsea skapar alltid chanser här, men jag tycker att vi försvarade bra och uppvisade bra inställning genom att fortsätta kämpa och stå emot.

– En annan dag hade vi kunnat göra ett mål till på en kontring, vi hade några bra chanser, deras målvakt gjorde några riktigt bra räddningar. I slutändan måste vi ta med oss poängen och gå vidare, det är en tuff plats att komma till.

– Självklart hade vi önskat att ta tre poäng för att närma oss Man City men tyvärr lyckades vi inte med det.

Liverpool har nu spelat tre raka matcher i ligan utan seger och är elva poäng bakom ligaledande Manchester City.

– Vi var besvikna över matchen mot Leicester, vi gjorde det inte bra nog och vet att vi kan spela mycket bättre. Om vi gör det så tar vi tre poäng, så det var en besvikelse, konstaterade Henderson.

– Men jag tycker att vi visade upp en reaktion här, vi fortsätter att kämpa även när saker och ting inte går vår väg. Vi fick med oss en poäng.

– Det finns positiva delar att ta med sig och det är mycket fotboll som ska spelas fram till slutet av säsongen. Vi kommer att ge absolut allt vi har när vi är ute på planen.

– Vi vet hur starka City, Chelsea, hela ligan är. Det är en tuff liga med bra lag så vi kan bara fokusera på oss själva.

– Vi måste fokusera på vad vi kan göra i våra matcher och alla spelare i truppen behöver vara redo att spela under den kommande perioden särskilt utan de som åker till de Afrikanska mästerskapen.

Henderson berömde Caoimhin Kelleher som klev in mellan stolparna i Alissons frånvaro.

– Jag tycker att han var otroligt bra. Inte bara i och med hans räddningar, han var lugn och trygg med bollen vid fötterna och i passningsspelet. Men det har han varit varje gång han har fått spela, så det överraskar oss inte. Jag tycker att han var ett stort plus för oss, han var riktigt bra.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer