Fyra röda i Carras halvtidselva

Bild till nyheten Fyra röda i Carras halvtidselva
Jamie Carragher har plockat ut en elva av de spelarna han anser presterat bäst under första halvan av säsongen 2021/22. Fyra Liverpoolspelare går in i laget.

De lag som inte fått några matcher uppskjutna på grund av Covidproblem har nu spelat 19 matcher i Premier League, alltså hälften av säsongens alla matcher. 

När den första halvan av säsongen summeras är Manchester City ligaledare med 47 inspelade poäng på 19 matcher, bakom dem återfinns Liverpool med 41 poäng på 18 matcher. Chelsea har samma poäng som The Reds men har spelat en match mer.

Sky Sports lät i samband med gårdagens Monday Night Football expertduon Jamie Carragher och Gary Neville plocka ut sina halvtidselvor, alltså en elva med de spelare de anser har presterat bäst så här långt. 

Föga förvånande domineras elvorna av Liverpool och Man City-spelare. Carragher placerar Mohamed Salah och Diogo Jota i anfallet medan Trent Alexander-Arnold och Virgil van Dijk tar varsin plats i backlinjen. Så här ser elvan ut i sin helhet:

I Nevilles elva finns plats för ytterligare en Liverpoolspelare i form av Alisson. 

De båda enades om att Mohamed Salah varit bäst av samtliga spelare så här långt, en självklarhet för många efter att anfallaren smällt in 15 mål och toppar skytteligan i överlägsen stil. Dessutom återfinns han i topp av assistligan med nio målgivande passningar. 

Vilka spelare tar plats i din halvtidselva? Logga in och kommentera!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer