– Domaren var dålig hela kvällen

Bild till nyheten – Domaren var dålig hela kvällen
Brendan Rodgers riktade kritik mot domaren efter att ha sett sitt Leicester tappa en tvåmålsledning och åka ur Ligacupen på straffar mot Liverpool.

Brendan Rodgers Leicester fick en flygande start på kvartsfinalen på Anfield. Jamie Vardy hittade rätt två gånger om och James Maddison gjorde lagets tredje på mycket vackert vis. Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain hade dock sett till att The Reds åtminstone fick med sig ett mål in till pausvilan.

Efter de 15 minuterna i omklädningsrummen fanns det i princip bara ett lag på planen. Liverpool hade fått ny energi i form av ett trippelbyte där James Milner, Diogo Jota och Ibrahima Konate kom in, Naby Keita något senare, och kvitteringsmålet på övertid var mycket välförtjänt. 

Rodgers fick därefter se sitt lag förlora på straffar. Efter matchen vädrade managern sina åsikter om domare Andy Madleys insats. Han lyfte särskilt fram Tyler Mortons tackling på Ricardo Pereira som endast resulterade i ett gult kort.

– Det var en ful tackling, men jag tycker att domaren var dålig hela kvällen, och jag brukar inte prata om domaren, sa Rodgers enligt Liverpool Echo.

– Det skulle ha delats ut fler gula kort i den första halvleken. Madders (James Maddison) kom loss och om han kan slå passningen är vi igenom till en farlig målchans, men Jordan Henderson var smart och tog foulen, men han fick inget gult kort.

– I andra halvlek fick han gult kort för en inte alls så farlig förseelse. Jag tycker att domaren var dålig.

Rodgers känner att de kunde fått med sig betydligt mer från matchen.

– I andra halvlek fick vi lov att omstrukturera laget på grund av skador. I den första halvleken var vi riktigt bra och hotade ständigt. Att komma till Anfield och göra tre mål, vi borde nog ha gjort fyra eller fem.

– Vi var ett ständigt hot. Man är medveten om att man kommer att få slita defensivt i perioder med tanke på vilken kvalitet de har.

– Vi gav allt i den andra halvleken och det såg ut som att vi skulle ta oss vidare. Att släppa in ett mål i 95:e minuten var en stor besvikelse för spelarna, de hade lagt ned så mycket hårt arbete i matchen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer