– En väldigt intensiv match

Bild till nyheten – En väldigt intensiv match
Diogo Jota har delat med sig av sina tankar efter den mycket händelserika matchen på Tottenham Hotspur Stadium.

Diogo Jota var involverad i mycket när Liverpool kryssade mot Tottenham. Först nickade han in 1-1 på ett vackert vis och sedan blev han nedtacklad av Emerson i straffområdet, men Paul Tierney valde att inte blåsa.

– Det var väldigt intensivt, konstaterade anfallaren efter 2-2-matchen.

– Det var tufft från början till slut. Det var mycket som hände. Jag tycker att vi var bra i första halvlek, i den andra halvleken tryckte de framåt lite mer. De hade sina chanser, vi hade våra. Vi fick med oss en poäng och får gå vidare.

– Vår första halvlek var mycket bättre än vår andra. Vi fick också det röda kortet så vi kunde inte trycka på lika mycket offensivt i slutet som vi brukar göra. Men vi fick åtminstone med oss en poäng.

Liverpool tvingades klara sig utan Virgil van Dijk, Thiago, Fabinho, Curtis Jones på grund av Covid-19. Dessutom var Jordan Henderson borta med vanlig förkylning.

– Det är en extra faktor. Covid har börjat påverka igen, sena förändringar, inställda matcher, vi vet inte om vi ska spela eller inte. Det är någonting vi måste hantera. 

– Vi ville pusha för segern mot slutet, men det var tufft med tio man på bortaplan mot Tottenham. 

– Jag tror vi är tre poäng från förstaplatsen nu. Det kunde varit bättre, det kunde varit värre. Det är inte perfekt, men det är inte dåligt, avslutar Jota om hur han känner om lagets position inför jul.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer