Klopp kokade över domarinsatsen

Bild till nyheten Klopp kokade över domarinsatsen
Jürgen Klopp var uppenbart missnöjd med Paul Tierneys insats i 2-2-matchen mellan Liverpool och Tottenham.

Paul Tierney och VAR stod i centrum på Tottenham Hotspur Stadium när The Reds och Spurs delade på poängen efter att ha gjort två mål vardera.

Tierney valde att inte visa ut Harry Kane efter en riktigt stygg glidtackling på Andy Robertson i den första halvleken och VAR-rummet gav inga besked om att tacklingen skulle granskas. Strax därefter vinkade Tierney upp Diogo Jota efter att anfallaren blivit sänkt i straffområdet.

Det blev riktigt irriterat i andra halvlek när Robertson blev utvisad efter en VAR-check. Beslutet i sig var nog korrekt, men kritiken mot Tierney och VAR kommer då de inte dubbelkollade Kanes tackling. 

Jürgen Klopp var en av många som var rejält irriterad efter slutsignalen. 

– Du har aldrig spelat fotboll. Jag har inga problem med några domare, endast dig, sa Klopp när han gick för att tacka Tierney i mittcirkeln.

– Om du inte tycker att det där är straff (Jota-situationen) så har du aldrig spelat fotboll.

Klopp höll inte igen med kritiken när han pratade med Sky Sports:

– Det är rött kort, absolut (Kanes tackling). Det är rött kort. Har Andy kvar sin fot i marken bryter han benet. Det finns ingenting att diskutera. Jag köper att domaren VAR-granskade situationen med Robertson, men vad hände här? 

– Jag vet inte vad hans problem är med mig. Jag är väldigt känslomässigt involverad i matcherna, men jag vet inte vad han tänkte när han gav mig ett gult kort. Jag hade föredragit att rätt beslut fattades på planen. En objektiv domare. Men du får fråga honom vad hans problem är med mig.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer