​"Segrar en del av rutinerna igen"

Bild till nyheten ​"Segrar en del av rutinerna igen"
Läs vad brittisk press skriver efter Liverpools seger mot Newcastle, en seger som var The Reds åttonde raka om man ser till samtliga turneringar.
Neil Jones, Goal:

"Liverpool trummar på. De har nu gjort mål i sina 32 senaste matcher, ett klubbrekord, och ser ut att vara redo att utmana Manchester City om Premier League-titeln igen."

"Det kan säkert uppstå en del hinder på vägen, både på och utanför planen, men när Klopp och spelarna firade vid slutsignalen kunde man med säkerhet slå fast en sak. Man kan lita på det här laget. Man kan definitivt lita på deras egyptiska kung."

Andy Hunter, Guardian:

"Orosmolnen svävar på nytt över Premier League, men för Liverpools del har segrar blivit en del av rutinerna igen."

"Jürgen Klopps lag hängde med Manchester City i tabelltoppen genom sin åttonde raka seger. De blev dessutom den första engelska klubben att noteras för 2000 segrar i högstaligan."

"Det kändes omöjligt att inte se likheter mellan denna match och den mot Atletico Madrid på samma arena i mars 2020, den sista matchen innan den första lockdownen i den engelska fotbollen. Covid-19 fanns återigen med i bakhuvudet på ett obehagligt vis på Anfield."

Paul Gorst, Liverpool Echo:

"Grejen med trötthet är att den nästan bara känns på riktigt när man inte vinner matcher. Den hektiska decembermånaden går mot sin absolut mest späckade period, men Liverpool visar inga tecken på att besegras av de hårda kraven som ställs på dem."

"Matchen mot Newcastle var The Reds åttonde på 26 dagaar, men Jürgen Klopps turboladdade trupp vann med enkelhet genom att addera tre mål till målkolumnen som nu står på 48 mål på endast 17 Premier League-matcher."

"Newcastle var på något sätt kvar i matchen i slutet, men bara fram till att Alexander-Arnold säkrade de tre poängen med ett dunderskott."

"Det avslutade en fin kväll för nummer 66 som denna säsong återigen har tagit kliv framåt i utvecklingen, en taktisk förändring innebär att han ofta opererar mer centralt, trots att han fortfarande officiellt är skriven som högerback."

"Debatten om vilken position som passar honom bäst kommer troligtvis pågå i många år framöver, men Klopp lyckas få ut det absolut bästa av 23-åringen som ytterback."

"Ett pris som matchens lirare från BT Sport var ingenting annat än välförtjänt för Alexander-Arnold."

Melissa Reddy, Independent:

"Alexander-Arnold tog en touch inåt i planen och bom! En projektil färdades mot krysset på ett Gerrardesque vis."

"What a hit, son! What a hit."

Chris Bascombe, Telegraph:

"Går vi mot ännu en duell mellan Liverpool och Manchester City för ligatiteln?"

"Chelsea behöver nog några fler slarviga kryss för att de ska räknas bort, men det börjar redan tydas ett välkänt mönster i Premier League-toppen."

"Nu är det upp till Chelsea att försöka hänga med Liverpool och Manchester City."

Nathan Ridley, Mirror:

"Klopp och Co är fortsatt en poäng bakom Man City i tabellen, men Everton gjorde Liverpool en tjänst genom att spela 1-1 mot Chelsea på Stamford Bridge."

"The Reds har nu ett ganska trixigt spelschema framöver, men de har åtta raka segrar, samtliga turneringar inräknade. Sex av dem har kommit i Premier League och de fick kämpa för sin senaste, men Anfieldtåget fortsätter framåt i jakten på ännu en titel."

Källa: Thisisanfield.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer