Hendo: Stolt över reaktionen

Bild till nyheten Hendo: Stolt över reaktionen
Jordan Henderson väljer i matchprogrammet inför Newcastle att berömma den röda truppen för hur de studsat tillbaka efter förlusten mot West Ham.

Sedan 3-2-förlusten mot West Ham har Liverpool vunnit sju raka matcher med en målskillnad på 18-2. Detta är något som lagkapten Jordan Henderson uppmärksammar inför kvällens match mot Newcastle.

"Vid den här tiden förra månaden förberedde vi oss för en hemmamatch mot Arsenal med frågetecken kring oss själva."

"Vi hade förlorat mot West Ham i matchen innan där vi släppte in tre mål och inte nådde upp till den standard vi har satt under de senaste säsongerna. Som trupp visste vi att vi behövde göra det bättre."

"Sedan dess har vi spelat fem Premier League-matcher, tagit maximalt antal poäng och släppt in endast ett mål. Dessutom har vi tagit oss till åttondelsfinal i Champions League efter enbart segrar i gruppspelet."

"Som lagkapten kunde jag inte vara stoltare över hur vi har svarat på motgången mot West Ham. Det var precis vad vi behövde och grabbarna har verkligen levererat."

"Jag vill understryka att detta inte är något skryt. Den ödmjukhet som möjliggjorde den positiva reaktionen kommer krävas i varje steg vi tar på planen framöver, oavsett om det är på träning eller i matcher."

"Om det är någonting fotbollen har lärt mig är det att om man känner sig nöjd med det man gör dröjer det inte länge förrän någon förändrar den känslan."

"Premier League är en liga där minsta avslappning kan kosta en dyrt. Det är bara att se hur jämna våra senaste matcher har varit, Wolves och Aston Villa kämpade in i det sista, hade vi visat några svagheter hade vi med säkerhet blivit straffade och tappat poäng."

"Så vi kan inte släppa på gasen, inte ikväll, inte framöver heller. Jag är inte så dum att jag tror att vi är oslagbara, men jag vet att den här gruppen, med spelarnas individuella och kollektiva skicklighet, är väldigt svårslagen."

"Om vi håller den standard vi har satt kan det inte gå helt åt skogen i matcherna."

"Anledningarna kanske är annorlunda för Newcastle men de kommer att vara lika bestämda som oss om att ta tre poäng ikväll. Precis som våra supportrar ställer deras samma krav. Vi måste förvänta oss en lika tuff match som när vi möttes på Anfield förra säsongen, när Newcastle tog en välförtjänt poäng med ett sent mål."

"Jag tror att många ansåg att våra topp fyra-chanser var körda. Men grabbarna samlade ihop sig och uppnådde någonting fantastiskt. Att överträffa förväntningar och studsa tillbaka efter motgångar är något som detta Liverpoollag har i sin verktygslåda, förhoppningsvis fortsätter det så framöver."

Källa: Liverpoolfc.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer