Gerrard missnöjd med domsluten

Bild till nyheten Gerrard missnöjd med domsluten
Steven Gerrard var inte helt nöjd med domarens beslut i straffsituationerna i förlusten på Anfield, men han lyfter även fram det faktum att Liverpool var det bättre laget.

Matchen mellan Liverpool och Aston Villa avgjordes till Liverpools fördel med ett straffmål av Mohamed Salah i den andra halvleken. 

Steven Gerrard var nöjd med sitt lags insats trots förlusten.

– Vi försökte hitta rätt balans, jag tycker att vi gjorde ett bra jobb med att stå emot Liverpool. Man kan försöka satsa allt offensivt och bli straffad med en storförlust, vilket inte hjälper.

– Planen var att försöka hålla ut till slutet av matchen för att sedan skicka in lite mer offensiva spelare från bänken. Vi kommer analysera matchen och jag måste fundera över om jag borde gjort bytena tidigare.

Han var inte nöjd med domare Stuart Attwells agerande vid straffsituationerna i matchen.

– Jag tycker att vi mycket väl kunde ha fått en med oss, det var helt klart kontakt mellan Alisson och Danny Ings och om man följer situationen ser man att Aliisson slår med två händer på Ollie Watkins.

– Vi tycker att domaren och VAR borde ha tittat närmare på det, men det verkade som att de ville gå vidare snabbt.

– I slutändan förlorade vi matchen i det andra straffområdet, jag tycker att det var en foul på Tyrone (Mings), det känns surt, men Liverpool var bättre än oss idag.

– Vi gjorde det bra defensivt i stora delar av matchen, att förlora på ett straffmål är surt, men man kunde se att Liverpool var en nivå över oss. 

Mycket av snacket inför matchen handlade om det känslomässiga bandet mellan Gerrard och Liverpool.

– Jag förstod att det skulle vara känslosamt, men jag försökte fokusera på Aston Villa. 

– Jag är tacksam för det mottagande jag fick, vilket är naturligt efter alla år jag gav till den här klubben. 

Källa: Thisisanfield.com.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer