Steven Gerrard återvänder till Anfield

Bild till nyheten Steven Gerrard återvänder till Anfield
Veckans Speltips vänder sig till medlemmar och följare som gillar att betta på Liverpool och Premier League.

På lördag spelar Liverpool igen. Det är Premier League som gäller och för motståndet står Aston Villa. Då återvänder Steven Gerrard, som är tränare för det gästande laget.

Liverpool är i allra högsta grad inblandad i toppstriden av Premier League och befinner sig i en fin form inför helgens match mot Aston Villa. På senaste fem ligamatcherna har man plockat tolv av 15 poäng, vilket är ett starkt facit. Dessutom kommer man stärkta till matchen med en seger mot Milan i Champions League nu senast.

Att Liverpool är favoriter mot Aston Villa är det inget snack om saken om. Hemmaplan, stark säsong och ett betydligt bättre lag på pappret.

Men att just Aston Villa kommer på besök blir lite speciellt eftersom Liverpoolikonen Steven Gerrard är ny tränare för laget. 41-åringen spelade i klubben mellan 1998 och 2015 och hann med att göra över 500 ligamatcher i klubben.

Liverpool stora favoriter

Hos Unibet där du kan spela på odds och casino med BankID får du 1,25 gånger insatsen på en Liverpool-seger. Därav kan vi dra slutsatsen att Liverpool är väldigt stora favoriter att besegra Aston Villa under lördagen.

Men Aston Villa ska inte underskattas. Det finns duktiga spelare i truppen. Exempelvis Ollie Watkins och Danny Ings, dock har den sistnämnda varit borta senaste matcherna på grund av skada.

Tre Liverpool-spelare i toppen av skytteligan

I Liverpool finns som vi alla redan vet ett gäng väldigt duktiga fotbollsspelare. Det är också någonting som vi kan lägga märke till om vi kikar in skytteligan i Premier League. Hela tre spelare är med i toppen där.

Bäst av alla är Mohamed Salah som hittills skjutit in 13 mål på 15 matcher i Premier League denna säsong. Med detta facit är han också den främsta målskytten i ligan. Fortsätter han såhär finns också möjligheten till att han slår sitt målrekord från säsongen 2017/2018 då han skickade in 32 mål.

I övrigt kan vi hitta Diogo Jota på en tredjeplats i skytteligan med åtta mål och Sadio Mane på en delad fjärdeplats med sju mål.

Så något fel på Liverpools offensiv är det sannerligen inte. Trion ovan har tillsammans gjort 28 mål i Premier League denna säsong. Det är mer än hälften av Liverpools mål i ligan denna säsong - 4 stycken. Mest i hela serien.

På lördag får vi hoppas på nya fullträffar när Steven Gerrard och Aston Villa kommer på besök.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer