Salahs tydliga vaccinationsbudskap

Bild till nyheten Salahs tydliga vaccinationsbudskap
Mohamed Salah har pratat om hur klubben reagerade när han blev smittad av coronaviruset på sin brors bröllop samt gett sin syn på varför det var en självklarhet för honom att vaccinera sig.

Mohamed Salah missade en Premier League-match förra året på grund av att han smittats av coronaviruset på sin brors bröllop. Det blev en del diskussioner i media om att Salah uppträtt olämpligt då han bland annat inte följde riktlinjer för social distansering.

Jürgen Klopp kommenterade händelsen och sa att det skulle hanteras internt. Nu har Salah berättat om hur klubben reagerade.

– De påpekade att jag fick smittan på ett bröllop, men de tog med i värderingen att det var min brors bröllop, han gifter sig inte varje dag. Jag hoppas iallafall inte att han gifter sig varje dag, säger han till egyptiska tv-kanalen MBC Masr TV.

– Klubben gjorde det inte till något stort problem. De kommenterade inte händelsen mer än så. Detta hölls inom klubbens väggar, så jag kommer inte prata mer om vad som sades, men det var ingen katastrof.

Salah har sedan dess vaccinerat sig mot viruset. något han ser som en självklarhet.

– Ja, det har jag gjort. Det är doktorer och människor inom det medicinska området som har jobbat och studerat i många år som uppmanar till detta. Om jag hade sagt att det var fel att vaccinera sig hade det varit precis som när en person på gatan hade sagt till mig att jag borde ha passat bollen på ett annat sätt. 

– Läkarna och WHO har sagt sitt, vi bör lyssna på dem. Det är min åsikt. 

Källa: Thisisanfield.com.


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer