– Det var en fantastisk kväll

Bild till nyheten – Det var en fantastisk kväll
Divock Origi blev återigen matchvinnare genom att sätta 2-1-målet mot AC Milan.

Liverpool säkrade ännu en seger i Champions League och summerar gruppspelet som gruppetta med full pott, en historisk bedrift för ett engelskt lag.

Mohamed Salah kvitterade matchen efter Tomoris ledningsmål innan Divock Origi avgjorde den till The Reds fördel i andra halvek.

– Det var en fantastisk kväll. Vi njöt av det, sa Origi - som blev utsedd till matchens lirare av UEFA - efter slutsignalen.

– Jag tycker att vi spelade riktigt bra. Vi alla ville göra vårt bästa på San Siro, en fantastisk arena, en historisk arena, mot ett väldigt bra lag. Det är detta vi lever för.

– Vi gav allt och att tillslut lyckas vinna med 2-1 var det bästa som kunde hända. 

Origi fick chansen från start efter ett lyckat inhopp mot Wolverhampton i helgen där han blev matchhjälte på övertid.

– Jag skulle säga att jag försökte spela mitt spel och njuta där ute. Att få vara på planen är en ära för mig. Det är någonting jag älskar.

– Att få spela på den högsta nivån i Champions League är någonting man jobbat hårt för. Att få göra mål och hjälpa laget är en härlig känsla.

Origi fick en fråga om hur ostoppbara han tycker att Liverpool kommer vara i turneringen.

– Inom fotbollen handlar det om att göra det om och om igen. Resultaten kommer när man gör rätt sak i rätt lägen. 

– På utsidan kan det ske mycket spekulationer, men för oss handlar det om morgondagens träning, att återhämta sig och träna vidare. Sedan får vi se vad som händer i slutet av säsongen, men självklart vill vi avsluta på bästa möjliga sätt.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer