Pearce: Elliott i lagträning i januari

Bild till nyheten Pearce: Elliott i lagträning i januari
Harvey Elliott har än så länge haft en lyckad rehabilitering efter fotskadan och om allt går enligt plan kan han komma att börja träna med laget igen strax efter årsskiftet.

Harvey Elliott tvingades till en operation i september efter att ha skadat foten illa i matchen mot Leeds. Sedan dess har han jobbat stenhårt med sin rehabilitering för att ta sig tillbaka och har flertalet gånger fått beröm av manager Jürgen Klopp för sin inställning.

Klopp och klubben har varit tydliga med att de inte vill sätta extra press på den unge talangen genom att meddela en tidsplan för hans comebac och tysken har även understrukit att de inte kommer att stressa fram någonting.

The Athletics James Pearce kommer nu med upplyftande uppgifter. Enligt journalisten kommer Elliott, om allt fortskrider som planerat, kunna återvända till träning med sina lagkamrater i januari.

Pearce påpekar det fakum att Elliott kommer behöva tid på sig tillsammans med resten av truppen för att bygga upp kroppen och formen efter den långa frånvaron, men spekulerar i att spelaren kommer kunna vara involverad i matcher under säsongens tre avslutande månader. 

18-åringen imponerade rejält under säsongsinledningen och kan han lyckas hitta tillbaka till den formen efter årsskiftet kan han nog komma att bli en joker för The Reds när liga- och cupspel ska avgöras.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer