– Jag vill stanna i Liverpool

Bild till nyheten – Jag vill stanna i Liverpool
Mohamed Salah har kommenterat sin kontraktssituation och ryktena som placerar honom i FC Barcelona.

Mohamed Salahs representanter och Liverpool har fortfarande inte lyckats komma överens i förhandlingarna om ett nytt kontrakt för superstjärnan som dominerat Premier League under hösten  med 13 mål och nio assist. 

Anfallarens kontraktssituation har varit i fokus sedan i somras då klubben förlängde med flertalet av sina stjärnor. Nu har snart ett halvår passerat och i januari återstår 18 månader av hans nuvarande kontrakt.

29-åringen har på nytt öppnat upp om sin önskan att stanna på Merseyside.

– Jag har sagt det flera gånger tidigare, det är inte upp till mig, men jag vill stanna i Liverpool, säger han enligt Liverpool Echo.

– Men beslutet ligger i händerna på de som styr klubben och de måste lösa den här situationen. Det finns inget problem, men vi måste komma överens om ett kontrakt. Det är upp till dem.

– Ditt finansiella värde visar hur mycket klubben uppskattar dig och att de är redo att göra vad som krävs för att man ska stanna, men själva beslutet handlar inte enbart om det ekonomiska. Det är också sådant som lagets ambitioner, tränaren, vad han vill göra med laget och vilka spelare han vill ha. Det är viktigt att ta i beaktning när man fattar ett beslut.

På grund av att förhandlingarna dragit ut på tiden har det cirkulerat en del rykten om en eventuell flytt till FC Barcelona, där nya tränaren Xavi sägs vara mycket mån om att få till en värvning.

– Jag har läst vad som har sagts om Xavis intresse för mig. Jag blir glad när ett lag som Barcelona är intresserade av mig, men jag trivs i Liverpool och vi får se vad som händer i framtiden, säger Salah till egyptiska tv-kanalen MBC Masr TV.

– Just nu föredrar jag att stanna i Premier League eftersom det är den bästa ligan i världen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer