​"De är kungarna av dramatik"

Bild till nyheten ​"De är kungarna av dramatik"
Mycket handlade självklart om Divock Origi och Liverpools mentalitet när brittisk press reagerade på 1-0-segern mot Wolverhampton.
Paul Gorst, Liverpool Echo:

"Origi, mannen med den mest sporadiska och fluktuerande Liverpoolkarriären i modern tid, adderade ytterligare ett kapitel i sin berättelse när han skickade Klopps mannar till tabelltopp, även om det bara var för några timmar."

"Det såg inte ut att vara Liverpools dag, de blåste och blåste och blåste lite till, men Wolves hus stod pall. Men Origi tog emot en passning av Mohamed Salah i de avslutande sekunderna och hans vändning och skott var tillräckligt för att avgöra matchen."

"Origi kommer att lämna Anfield med de finaste av avtackningar när det väl blir dags. Det kommer inte ske inom den närmsta framtiden iallafall i och med att Mané och Salah ska spela de Afrikanska mästerskapen nästa månad - Origi kommer behövas mer än någonsin."

Richard Jolly, Independent:

"Det kommer inte vara Origis mest kända mål som inhoppare. Men med en status som Liverpools moderna David Fairclough och ett mål i en Champions League-final, hur skulle det kunna vara det?"

"Men när det såg ut att gå mot ett oväntat slutresultat, 0-0, förvandlade han ett kryss till en seger i den 94:e minuten."

Tom Blow, Mirror:

"Vilket byte! Klopp kastade in Origi för att få till ett segermål - anfallaren fick jobbet gjort med några få sekunder kvar."

"Belgaren har aldrig varit ordinarie i Liverpool, men han gör alltid dessa avgörande mål. Hans segermål mot Wolves kan komma att visa sig vara en avgörande händelse denna säsong."

Neil Jones, Goal:

"Vid sidlinjen tappade Liverpools stab och spelare nästan fattningen. Kostas Tsimikas såg ut att vara nära att explodera. John Achterberg likaså. Klopp omfamnade sin lagkapten Jordan Henderson."

"Henderson var den som lämnade plats för Origi med 20 minuter kvar att spela. Ett vågat drag som betalade sig i slutändan."

"Vad är det med Liverpool? Detta var den 13:e gången de vunnit en Premier League-match på övertid under Klopp, vilket är fyra fler än något annat lag. De är verkligen kungarna av dramatik i engelsk fotboll."

"'The Reds have got no money, but we'll still win the league', sjöng supportrarna, ironiskt, men den sista delen kan mycket väl bli sanning."

"Klopps lag har verkligen återfunnit förmågan att ta dessa segrar med en mentalitet som gör att de aldrig ger upp, precis som det såg ut när de vann ligan för två säsonger sedan."

"De får bara tre poäng från detta, men det känns nog som mer än så för spelarna i omklädningsrummet."

John Aizlewood, Telegraph:

"Mot Wolves såg det faktiskt ut att bli första gången som Liverpool gick mållösa från en ligamatch sedan Manchester United gästade Anfield i januari."

"Men sedan, i den fjärde övertidsminuten, slog Virgil van Dijk en längre boll mot Mohamed Salah på högerkanten. Salahs magnifika touch såg honom passera Ki-Jana Hoever för att slå in ett lågt inlägg. Divock Origi tog emot bollen, vände om och avslutade förbi Jose Sa."

"Chelseas förlust mot West Ham och Manchester Citys sena match mot Watford innebar att trepoängaren tog Liverpool till ligatopp för en stund. De var långt från sitt frejdiga och bästa jag, detta var en seger huggen ur sten."

Nick Ames, Guardian:

"Titlar vinns på dagar som denna. Klockan tickade på och det såg ut som att Liverpool skulle få gräma sig rejält över Diogo Jotas oförklarliga miss."

"Sedan tog sig Mohamed Salah loss efter högerkanten och spelade in till Origi, som hade kommit in på planen halvvägs in i andra halvlek, han snurrade rund och dunkade in bollen förbi Jose Sa."

"Gästerna firade vilt vid bänken. Detta kändes som en betydande seger med tanke på att de såg ut att lämna matchen med en känsla av ånger efter att de gjort i princip allt utom att göra mål."

Källa: Thisisanfield.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer