– Inga kommentarer!

Bild till nyheten – Inga kommentarer!
Efter två nya mål i storsegern mot Everton fick Mohamed Salah frågan om vad han kände kring sin sjundeplacering i Ballon d'Or - anfallaren svarade med att skratta rakt ut!

Liverpool kom till Goodison Park och körde över Everton, när domare Paul Tierney blåste av matchen kunde alla röda supportrar fira en 4-1-seger.

Mohamed Salah stod för en ny utomordentligt fin prestation och två mål mot lokalrivalen. 

– Förhoppningsvis kan jag göra många fler framöver! Mitt huvudsakliga mål är att vinna någonting med klubben: Champions League, Premier League, förhoppningsvis båda. Det är målet för alla, sa Mohamed Salah när han pratade med Amazon efter slutsignalen.

– Det är ett fantastiskt resultat för oss. Att komma hit och vinna, spela bra fotboll och göra fyra mål, det är otroligt. Det är någonting positivt som vi verkligen kan ta med oss.

– Budskapet från managern var att de skulle spela ett fysiskt starkt spel och ge allt i alla dueller. Vi behövde fokusera på vårt spel och behålla bollen inom laget för att försöka skapa chanser, vilket vi gjorde.

Liverpool är i osannolikt bra form just nu med 43 gjorda mål på 14 matcher i ligan.

– Jag tycker att vi känner varandra ännu bättre nu, vi har spelat tillsammans i fem eller sex år. Förra säsongen hade vi en del skador. Säsongen dessförinnan spelade vi bra och vann några titlar tillsammans, sa Salah.

– Det enda jag kan säga är att vi känner varandra väl och att vi försöker hjälpa varandra i matcherna så att vi kan göra så många mål som möjligt och vinna matcher. 

Tidigare i veckan stod det klart att Salah blev sjua i Ballon d'Or. Anfallaren skrattade rakt ut när han fick frågan om vad han tyckte om placeringen.

– Haha! Jag har inga kommentarer, konstaterade Salah.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer