Klopp om skadeläget

Bild till nyheten Klopp om skadeläget
Joe Gomez och Naby Keita närmar sig lagträning medan Roberto Firmino och Curtis Jones behöver lite mer tid, det var Jürgen Klopps besked på dagens presskonferens.

Liverpool är i strålande slag inför onsdagens Merseysidederby med tre raka segrar i ryggen. Dessutom har den så långa skadelistan kortats ned betydligt under den senaste tiden, men derbyt kommer för tidigt för Joe Gomez, Naby Keita, Roberto Firmino och Curtis Jones.

– Inga nya skador, konstaterade Jürgen Klopp först och främst när han höll sin presskonferens inför matchen.

– De andra grabbarna kommer närmare, Joe och Naby är inte så långt borta från att börja träna med laget igen.

Roberto Firmino dras fortsatt med en hamstringskada och det lär dröja lite längre för honom innan han är redo för lagträning. 

– Bobby behöver nog en vecka till, konstaterade Klopp.

Curtis Jones sliter fortfarande med sviterna av den ögonskada han ådrog sig på träning inför Champions League-matchen mot Atletico Madrid. Klopp meddelade dock att mittfältaren känner sig i gott slag och att han bara väntar på grönt ljus från läkarna.

– Curtis gör det han får göra nu, om du frågar honom så skulle han säga att han kan springa ett marathon, men vi måste vänta på läkarnas godkännande.

Harvey Elliott har gjort stora framsteg mot en comeback, men Klopp underströk förra veckan att de inte kommer att stressa när det gäller att få honom tillbaka i spel. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer