Hendo: Vi måste fortsätta så här

Bild till nyheten Hendo: Vi måste fortsätta så här
Det var en nöjd Jordan Henderson som intervjuades efter 4-0-segern mot Southampton.

Liverpool tog ledningen direkt och dominerade därefter matchen på Anfield och tog hem de tre poängen.

– Jag är väldigt nöjd med insatsen, vi höll nollan och gjorde fyra mål, det känns alltid bra, säger Jordan Henderson enligt Liverpoolfc.com.

– Vi inledde bra, gjorde ett tidigt mål och fortsatte sedan genom att göra några till. Vi ska vara nöjda.

– Vi har presterat på en riktigt hög nivå under de senaste matcherna, vi har försvarat som en enhet, varit ett hot offensivt och spelat bra fotboll. Vi är inte i en bra period, men vi måste fortsätta så här. Jag vet hur snabbt saker och ting kan förändras inom fotbollen och vi har en viktig match framför oss nu.

The Reds är inne i en period där de gör minst två mål varje match, de har nu spelat 17 raka matcher där de minst gjort två mål.

– Det är viktigt, men den andra delen är minst lika viktig. Att hålla nollan, det är det viktigaste. Om vi kan fortsätta försvara bra och hålla nollan, vi kommer alltid skapa chanser framåt. Vi måste fortsätta njuta av att hålla nollan och att göra mål.

På onsdag väntar säsongens första Merseysidederby.

– Det är alltid intensiva derbymatcher på Goodison. Det kommer att bli en tuff match, mycket kan hända. Som vanligt måste vi vara redo att ge allt för att leverera en bra prestation. Om vi gör det har vi en bra chans till segern, säger Henderson.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer