– Vi stressar inte med Elliott

Bild till nyheten – Vi stressar inte med Elliott
Jürgen Klopp har gett ännu en positiv uppdatering vad gäller Harvey Elliotts rehabilitering, men han understryker det faktum att de inte kommer att stressa fram en comeback för den unge talangen.

Under fredagen publicerade klubben följande bilder där Harvey Elliott sågs genomföra ett rehabiliteringspass på AXA Training Centre:

18-åringen har gjort ständiga framsteg i sin rehabilitering under hösten, men han kommer inte stressas till en comeback av klubben.

– Jag såg honom löpträna imorse, sa Jürgen Klopp när han mötte pressen under fredagen.

– Han löper utomhus med full belastning, det är ett bra tecken. När han kommer vara tillbaka vet jag dock inte.

– När det gäller den mentala biten så är Harvey en gammal själ. Han är väldigt mogen för sin ålder så han tar situationen med ro. Han har accepterat det och hanterar det på ett bra sätt, alla runtomkring honom försöker hjälpa honom.

– Men när man tänker: "Kanske borde jag försöka muntra upp honom lite" så behövs det väldigt sällan. Han är en positiv grabb med en alldeles underbar familj därhemma.

– Ur ett fysiskt perspektiv hoppas vi att hans unga ålder hjälper honom till en snabbare återhämtning, men det är inte det viktigaste, det viktigaste är att han återhämtar sig hundraprocentigt.

– Jag hoppas inte att jag måste äta upp mina ord men jag kan inte se ett scenario där vi tänker på att stressa fram någonting. Han är ett långtidsprojekt för oss och ju snabbare vi kan få honom tillbaka desto bättre, men vi kommer inte stressa.

Källa: Liverpoolfc.com.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer