– Har gett oss oförglömliga minnen

Bild till nyheten – Har gett oss oförglömliga minnen
Rangers-ledningen har inte annat än lovord att rikta mot Steven Gerrard som lämnat den skotska klubben för Aston Villa.

Dagens stora nyhet är att Liverpoollegendaren Steven Gerrard presenterats som Aston Villas nya manager. Gerrard lämnar Rangers efter tre och ett halvt år i klubben som varit mycket lyckade. Rangers har i ett pressmeddelande tackat honom för hans arbete. 

"Gerrard flyttar till Midlands-klubben efter att ha spelat en nyckelroll i Light Blues framfart under hans tre och ett halvt år på Ibrox."

"Rangers har nu en fantastisk och konkurrenskraftig spelartrupp som är kapabla att både vinna och underhålla på alla fronter och den höga standarden sprider sig genom hela verksamheten."

"I Europa har Rangers kvalificerat sig för gruppspel i fyra raka säsonger och nått slutspel i de två senaste, klubbens och skotsk fotbolls status har förbättrats."

"Inhemskt har Rangers flugit fram under Gerrard och arbetet kulminerade då klubben tog sin 55:e ligatitel förra säsongen efter att ha gått obesegrade i ligaspelet."

"Han lämnar nu Rangers när klubben är i ligatopp och med en semifinal i Premier Sports Cup att se fram emot samt möjligheten att återigen kvalificera sig för slutspelet i Europa League."

Styrelseordförande Douglas Park:

– Jag skulle vilja tacka Steven för hans fantastiska arbete under hans tre och ett halvt år i Rangers.

– Han har gett oss oförglömliga minnen, inte minst genom att ta tillbaka ligatiteln till Ibrox genom att inte ha förlorat en enda match under hela säsongen.

– I europeiska sammanhang har han förbättrat vår klubbs rykte och han lämnar oss med goda förutsättningar att prestera ute på planen.

Sportdirektör Ross Wilson:

– Jag vill tacka Steven för hans arbete, inställning och professionalism som manager för Rangers.

– Steven och hans stab har sett till att klubben definitivt är på en bättre plats idag än för tre och ett halvt år sedan. Jag anslöt till resan tillsammans med Steven för två år sedan och från första dagen då vi träffades har jag njutit av samarbetet.

Rangers avslutar genom att tacka Steven och tränarstaben, de önskar dem även all lycka i framtiden och påminner om att de alltid är välkomna tillbaka till Ibrox.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer