Glatzel tvåmålsskytt för Tranmere

Bild till nyheten Glatzel tvåmålsskytt för Tranmere
Paul Glatzel gjorde två mål och en assist i Tranmeres seger mot Oldham. Målen var anfallarens första seniormål någonsin.

Paul Glatzel spåddes en strålande framtid för några år sedan när han imponerade stort i akademin och fick chansen att träna med A-laget, men en allvarlig knäskada satte stopp för utvecklingskurvan som pekade spikrakt uppåt. 

20-årige anfallaren lånades i somras ut till Tranmere där han haft en ganska tuff inledning, han har ännu inte gjort mål i ligaspelet (League Two) och var helt utan speltid i nio raka matcher från starten av september till slutet av oktober.

När Tranmere mötte Oldham i Papa John's Trophy fick Glatzel dock chansen från start. Det skulle bli en succékväll där han slog till med två mål och en assist i 3-2-segern, extra speciellt var att målen var hans första någonsin på seniornivå.

Efter matchen erkände Glatzel att det varit rätt så tufft under säsongsinledningen.

– Det är viktigt för mig att få speltid, jag vill spela så mycket som möjligt. Jag är lite besviken över hur det har gått så här långt, men jag är superglad över de två mål idag, att få spela 90 minuter och förhoppningsvis kan jag fortsätta framåt nu.

– Mål hjälper ju alltid, eller hur? Jag är glad att jag kunde bidra till laget. Det känns som att jag behövde de här målen.

Källa: Thisisanfield.com.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer