– De hjälper oss enormt mycket

Bild till nyheten – De hjälper oss enormt mycket
Neco Williams berättar om hur viktiga Pep Lijnders och Vitor Matos är för de unga spelarna i Liverpool.

Pep Lijnders jobbade i akademin innan han blev Jürgen Klopps högra hand och Vitor Matos kom till Liverpool från FC Porto 2019 för att ta sig an uppdraget att vara länken mellan akademin och seniorlaget. 

Unge ytterbacken Neco Williams är en av många som dragit nytta av de bådas kunskaper och stöd.

– När det gäller Pep, jag tror att han var U16-tränare när jag var 15, men jag spelade några matcher med dem och hade Pep som tränare, säger walesaren till Liverpoolfc.com.

– När jag tränade med honom märkte man verkligen vilken fantastisk tränare han är. Han tror verkligen på de unga spelarna som kommer upp och tränar eller spelar matcher. Särskilt i Ligacupmatcher, det är en chans för de unga spelarna, spelare som inte har fått så mycket speltid, det är en stor möjlighet för spelare att imponera både på managern och Pep.

– Det är samma sak när det gäller Vitor. Han har hjälpt mig enormt mycket. Han har funnits där sedan första dagen jag tränade med A-laget och har verkligen visat att han har förtroende för mig. 

– Jag skulle säga att de här två hjälper oss enormt mycket, de har alltid bra koll på akademispelarna, U23- och U18-laget och så fort de ser en riktigt talangfull spelare så kallar de upp dem hit så att de får träna här.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer