Bild till nyheten ​Lånekollen: Woodburn tvåmålsskytt
Ben Woodburn hade den bästa helgen av Liverpools utlånade spelare då han hittade nätet två gånger om för Hearts.

England

Championship

Sepp van den Berg spelade 90 minuter för Preston North End, men det slutade i en 3-0-förlust mot Nottingham Forest.

Sheyi Ojo fick inleda på bänken i Millwalls match mot Derby och blev sittandes där fram tills 87:e minuten då han fick göra ett inhopp, ställningen i matchen var 1-1 när anfallaren äntrade planen och det blev även slutresultatet.

Leighton Clarkson fanns med i matchtruppen när Blackburn besegrade Sheffield United med 3-1, det blev dock ingen speltid för den unge mittfältaren. Mittbacken Ben Davies var inte tillgänglig för spel för "Blades" på grund av skada.

Rhys Williams fanns inte med i Swanseas trupp till matchen mot Bournemouth som slutade i en 4-0-förlust för walesarna.

FA-cupen

Jake Cain startade för Newport County i FA-cupens första runda. Det blev dock uttåg direkt mot Morecambe efter en 1-0-förlust. Cain fick 77 minuters speltid.

Paul Glatzel satt på bänken genom hela Tranmeres 1-0-seger mot Crawley.

Skottland

Premiership

Ben Woodburn fick chansen från start när Hearts mötte Dundee United, detta efter två matcher där han inlett på bänken. 22-åringen tackade för förtroendet genom att göra två mål, hans första fullträffar sedan 2019. Hearts vann matchen med 5-2 och Woodburn blev utbytt i 82:a minuten.

League One

Luis Longstaff fick göra ett åtta minuter långt inhopp när skotska Queen's Park kryssade mot East Fife.

Irland

Målvakten Vitezslav Jaros hade en tung match för St Patricks Athletic där han stod för ett misstag som ledde till ett mål i en 3-0-förlust. Tränare Alan Mathews tog dock sin unge målvakt i försvar efter matchen.

– Det är inga som helst problem, det är en del av hans utbildning. Han är 20 år gammal och spelar som om han hade spelat här i 20 år med sitt lugn och sina prestationer överlag. Det är inga problem, han gjorde fler räddningar än vad vi kunde förväntat oss idag, sedan kom tyvärr det där lilla misstaget.

Wales

Jakub Ojrzynski höll nollan när Caernarfon Town besegrade Cardiff Met med 1-0.

Spanien

Andersson Aroyo gjorde sin tolfte raka start för Mirandes i den spanska andraligan. Han spelade 90 minuter i en förlustmatch mot Real Valladolid.

Källa: Thisisanfield.com.