Storförlust för U23 mot "Hammers"

Bild till nyheten Storförlust för U23 mot "Hammers"
Efter att ha plockat sju poäng på sina tre sista matcher gick Liverpools reserver på en rejäl nit mot West Ham i London.

Redan i mitten av första halvlek låg laget under efter två raska mål av Sonny Perkins och Thierry Nevers.

Inte blev det bättre av att mittfältaren Elijah Dixon-Bonner, som sett riktigt pigg ut de senaste veckorna, tvingades utgå på grund av skada och att Perkins drygade ut till 3-0 nio minuter in i andra halvlek.

Vilket också blev slutresultatet. 

West Ham fick fin utdelning på sina chanser och vi får sannerligen hoppas att historien inte upprepar sig när Klopp och hans mannar intar London Stadium kl 17.30.

– Vi sa till spelarna efteråt att vi måste reflektera över den här matchen, för vi vill tveklöst prestera bättre än detta, sa U23-managern Barry Lewtas (bilden).

– Vi skapade några hyfsade chanser, eller kanske ska vi kalla det halvchanser, och spelade en del bra fotboll. Men det var några små viktiga detaljer som stod oss dyrt vid de två första målen och som tvingade oss att jaga resten av matchen.

– Vi skapade plenty med chanser i båda halvlekarna, men vi måste också ha kvaliteterna att sätta dem. I dag hade vi inte det, avrundar Lewtas.

Liverpool U23: Pitaluga, Bradley, Beck, Boyes, Koumetio (Quansah 63), Clayton, Bearne, Dixon-Bonner (Woltman 22), Musialowski, Norris, Balagizi (Corness 56).

Övriga avbytare: Hughes.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer