Firmino borta minst fyra veckor

Bild till nyheten Firmino borta minst fyra veckor
Jürgen Klopp har kommit med en uppdatering kring skadeläget i truppen. Roberto Firminos skada visade sig vara allvarlig och en längre tids frånvaro väntar för anfallaren.

Roberto Firmino blev utbytt i matchen mot Atletico Madrid på grund av en hamstringskada. Det har visat sig vara en allvarlig skada, något som Jürgen Klopp bekräftade på sin presskonferens inför matchen mot West Ham.

– Vi har vetat i två eller tre dagar att det är en allvarlig skada, vi pratar om veckor, fler än fyra. Det skulle jag klassa som en allvarlig skada, sa tysken.

– Vi får se, det är Bobby, han brukar komma tillbaka snabbt.

Liverpool har flera spelare på skadelistan för tillfället. Curtis Jones, Joe Gomez, Naby Keita och James Milner kommer alla att missa söndagens match.

– Curtis, det var en ovanlig skada, han fick ett finger i ögat. Han är på väg tillbaka, men kan inte träna nu. Han kommer vara tillbaka efter landslagsuppehållet, meddelade Klopp.

– När det gäller Joe så kommer han förhoppningsvis vara tillbaka inte allt för långt efter uppehållet.

Om Keita och Milner sa han följande:

– Vi får se. När det gäller dem så hoppas jag på efter landslagsuppehållet, men jag vet inte riktigt. Det är lite drygt två veckor, så jag hoppas det, men kan inte lova det.

Efter landslagsuppehållet ser spelschemat ut så här:

20 november, Liverpool - Arsenal

24 november, Liverpool - Porto

27 november, Liverpool - Southampton

1 december, Everton - Liverpool

4 december, Wolverhampton - Liverpool


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer