Inget landslagsspel för Thiago

Bild till nyheten Inget landslagsspel för Thiago
Thiago får möjlighet att jobba mot toppformen på AXA Training Centre under landslagsuppehållet då han inte tog plats i den spanska truppen. Det blir heller ingen landslagssamling för Curtis Jones efter hans ögonskada.

Efter söndagens match mot West Ham äger årets sista landslagsuppehåll rum. För många innebär det mycket resande och flera matcher med sina respektive landslag, medan de som inte är uttagna får chansen till återhämtning och träning på träningsanläggningen i Kirkby.

Thiago är en av spelarna som kommer att stanna i Liverpool under de kommande veckorna då han inte blev uttagen i Luis Enriques trupp.

Det lär ses som något positivt för Jürgen Klopp och Co. då Thiago så sent som denna vecka gjorde comeback efter sex veckors frånvaro. Nu kan han fortsätta att bygga upp kroppen efter skadan och nå sin högstanivå igen. Klopp sa nyligen att spanjoren behöver tid på träningsplanen innan han kan bli 100 procent igen, vilket han nu alltså kommer att få.

Inte heller Curtis Jones är kallad till landslaget denna gång. Den unge mittfältaren brukar vara självklar i den engelska U21-truppen, men den ögonskada han ådrog sig på tisdagens träning stoppar honom från den kommande samlingen.

Roberto Firmino är en annan spelare som eventuellt kommer att stanna hemma i Liverpool då han tvingades kliva av planen i matchen mot Atletico Madrid med en hamstringskada. Det har inte kommit några rapporter kring hur allvarlig skadan är, men det troligaste är att det inte blir något spel för det brasilianska landslaget.

Källa: Thisisanfield.com.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer