Bild till nyheten Lånekollen: Glatzel tillbaka i Rovers
Liverpool har som vanligt en drös med spelare på utlån och så här gick det för grabbarna under den gångna helgen.

England

Championship

Sepp van den Berg och hans Preston North End lät sig inte nedslås av Ligacup-förlusten mot Liverpool tidigare i veckan och avfärdade Luton hemma på Deepdale med 2-0.

Sheyi Ojo spelade första halvlek, men byttes ut i paus i Millwalls 1-0-förlust borta mot Huddersfield.

Ben Davies spelade 90 minuter när Sheffield United förlorade mot Neil Critchleys Blackpool med 1-0 hemma på Bramall Lane. Mittbacken fick även syna "ostskivan" för en ful tackling.

Leighton Clarkson nötte bänken när Blackburn bortavann med 2-1 mot Wayne Rooneys Derby.

Rhys Williams var utanför truppen när Swansea krossade Peterborough hemma med 3-0.

League Two

Jake Cain spelade hela matchen när walesiska Newport County slaktade Stevenage med 5-0.

Paul Glatzel (bilden ovan) – som varit petad ända sedan 18 september – hoppade in i andra halvlek när hans Tranmere Rovers förlorade med 2-0 borta mot Mansfield Town.

Lintotten har haft en tuff start på karriären på Prenton Park och väntar fortfarande på sitt första mål. Desto bättre gick det nyligen då han var blixtutlånad tillbaka till U23-laget och gjorde mål direkt i 3-0-segern mot Arsenal på Anfield.

Skottland

Premiership

Ben Woodburn hoppade in i 57:e minuten i Hearts 2-1-förlust mot Aberdeen på klassiska Pittodrie Stadium. Walesaren fick även gult kort.

League One

Luis Longstaff hoppade in i 81:a minuten då Queens Park spelade 3-3 borta mot Cove Rangers. Samtliga mål gjordes innan han kom in på planen.

Irland

Vitezslav Jaros stod mellan stolparna då St Patrick´s Athletic vann FA-cupmötet mot Longford Town på bortagräs.

Wales

Jakub Orjzynski vaktade buren när Caernarfon Town förlorade med 2-1 borta mot Barry Twon i walesiska Premier League.

Spanien

Anderson Arroyo spelade vänsterback när Mirandes kryssade 1-1 borta mot Real Zaragoza i LaLiga2.