– Det känns som en förlust

Bild till nyheten – Det känns som en förlust
Jürgen Klopp är irriterad över hur Liverpool presterade i den andra halvleken i 2-2-matchen mot Brighton.

Liverpool öppnade starkt i matchen mot Brighton och spelade till sig en 2-0-ledning inom loppet av 24 minuter. Där och då såg det ut att bli ännu en bekväm väg mot tre poäng, men gästerna lyckades reducera strax innan halvtid och var det bättre laget i den andra halvleken och gjorde sig förtjänta av den poäng de spelade till sig.

– Det känns som en förlust, konstaterade Jürgen Klopp när han pratade med Sky Sports efter slutsignalen.

– Inte bara bara för att vi ledde med 2-0 och misslyckades att vinna, det är på grund av matchen jag såg, Vi gjorde två av de vackraste målen jag sett oss göra, som tyvärr blev bortdömda.

– Målet när Sadio pressade var bara otur. Om man vill lära ut presspel borde man visa den situationen, men det dömdes bort för hands.

– Vi visade i den första halvleken att vi kunde skada Brighton. Vi spelade riktigt bra fotboll men ledde endast med 2-0. 

– I andra halvlek var vi inte tillräckligt bra. Jag gillade inte spelarnas kroppsspråk alls. Det var lite som: "åh herre gud, det här är tufft." Ja, det var uppenbart redan innan matchen att det skulle vara det.

– Det bästa sättet att försvara sig på mot Brighton är att ha bollen inom laget och utnyttja ytorna som skapas, men vi gjorde inte det, vilket är ett problem.

Källa: Thisisanfield.com.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer