– Nu måste han till gymmet!

Bild till nyheten – Nu måste han till gymmet!
Jürgen Klopp är mäkta imponerad över Tyler Mortons talang men påpekar att några extra kilo muskler inte hade skadat för den unge mittfältaren.

Tyler Morton fick göra sin startdebut för Liverpool i 2-0-segern mot Preston North End. De rödklädda bjöd inte på någon högklassig fotboll, men en av planens bästa spelare var just Morton.

Klopp blev, som många andra, imponerad av Mortons insats, men menar att staben nu måste skicka honom till gymmet så han kan lägga på sig lite muskler.

– När det gäller Tyler Morton, jag sa till honom att vi nästan måste skicka honom till gymmet omedelbart. Om han bygger upp en kropp så kommer han vara en briljant fotbollsspelare, sa tysken till Sky Sports efter matchen.

– Det finns uppenbart en del av jobba på rent fysiskt, men hans fotbollshjärna är otrolig.

18-årige Harvey Blair fick göra sitt första framträdande för klubben. Anfallaren lyckades inte riktigt sätta sin prägel på matchen och blev utbytt tio minuter efter paus, men Klopp var full av förståelse för insatsen.

– Harvey är en fantastisk talang, men anfallare, offensiva spelare, de behöver få passningar, de behöver att rätt lägen dyker upp. 

– Man kan inte förvänta sig att han i sin första match mot ett Championship-lag dribblar bort fyra spelare och sätter bollen i krysset. 

Även Conor Bradley, Elijah Dixon-Bonner och Owen Beck fick ett omnämnande.

– Conor Bradley är en talangfull spelare, verkligen. Jag gillar att han spelar med mycket hjärta. Han besitter bra snabbhet.

– Elijah förtjänade några minuter, så enkelt är det. 

 – Owen Beck har redan spelat många matcher för oss under försäsongen där han gjorde det riktigt bra, även han är en äkta talang. 

– Jag gillar att vi kunde ge dessa grabbar några minuters speltid. Detta är bara början för dem, det är inte sista matchen. Nu kan de bygga vidare på detta.

Källa: Thisisanfield.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer