​"Visade varför han är en kulthjälte"

Bild till nyheten ​"Visade varför han är en kulthjälte"
Divock Origi får mycket beröm för sitt konstmål och Tyler Morton lovordas när brittisk press reagerar på Liverpools 2-0-seger mot Preston.
Josh O'Brien, Mirror:

"Origi är en kulthjälte för många på Anfield och här visade han varför när han slog till med en spektakulär klacklobb över Declan Rudd."

"Origi har ett antal fantastiska ögonblick i Liverpooltröjan att blicka tillbaka på, detta mål adderas till samlingen av minnesvärda prestationer."

"Det var en inspirerad och improviserad prestation, Origi är det perfekta exemplet på hur viktiga back up-anfallare kan vara för ett lag som utmanar på fyra fronter under en lång säsong."

O'Brien berömde också Adriáns insats.

"Adrián sågs som ett fungerande alternativ till Alisson när han bytte West Ham mot Liverpool för två år sedan, men hans rykte har tagit stryk efter ett flertal misstag. Men han visade här att han fortfarande har någonting att bidra med när han gjorde en fantastisk räddning i första halvlek för att stoppa Sean Maguire från att ge sitt lag ledningen från nära håll."

"34-åringen kommer vara tacksam för de minuter han får och kommer troligtvis att vara med i matchtruppen mot Brighton på lördag medan Kelleher återhämtar sig."

Jamie Redknapp, Sky Sports:

"Origi har haft några fantastiska stunder i Liverpool och det här målet var helt otroligt."

"Vi har sett improvisation på liknande sätt från exempelvis Oliver Giroud och Henrik Mkhitaryan, det var ett otroligt avslut helt enkelt."

James Nalton, Thisisanfield:

"Två namn stack ut när startelvan släpptes, tonåringarna Harvey Blair och Tyler Morton. Den sistnämnda tog sin chans med en riktigt lovande insats."

"Han var lugn och trygg i vad som var hans andra framträdande för klubben och hans första start. Hans passningspel var lyckat, han hade en passningsprocent på 94%."

"Han slog en handfull hotande passningar offensivt vilket hjälpte Liverpool att flytta fram laget, något som en del spelare hade större problem att lyckas med."

"I vissa lägen visade han prov på defensiva kvaliteter också, varken Ox eller Jones är kända för sitt defensiva spel så ibland blev han lämnad helt ensam. Trots det höll han lugnet och var en av lagets bästa spelare."

Mark Jones, Mirror:

"När Neco Williams först slog sig in i laget försökte Klopp göra honom till en ytterback som kunde göra jobbet på bägge sidor. Om en spelare hade kunnat täcka upp för både Trent Alexander-Arnold och Andy Robertson hade det varit mycket värdefullt. Men efter stora problem mot Brighton och Tariq Lamptey satte stopp för spel på vänsterkanten, även om han spelat där för sitt landslag."

"Här användes han som högerytter när högerbacken Conor Bradley ersatte den hungriga men gröna Harvey Blair i andra halvlek. Han blev snabbt involverad i Takumi Minaminos ledningsmål."

"Williams är fortfarande ett råmaterial, men han är uppenbarligen en spelare Klopp och Liverpool är tillfreds att behålla och hans mångsidighet lär vara en bidragande faktor till det."

Ian Doyle, Liverpool Echo:

"Efter fyrverkerierna under de senaste veckorna var det ingen skräll att detta blev en mindre minnesvärd kväll, Liverpools svit att göra minst tre mål på bortaplan slutade på nio matcher."

"Strunt samma. När Man City nu är utslagna efter förlusten mot West Ham har Ligacupen blivit en allt troligare väg mot en titel för Klopps lag."

"Och Minamino kommer inte klaga om lördagens kvartsfinalslottning slutar i att Liverpool ska spela på bortaplan igen."

Källa: Thisisanfield.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer