Siktet inställt på Ligacuptiteln

Bild till nyheten Siktet inställt på Ligacuptiteln
Neco Williams beskriver Ligacupen som en speciell turneringen för honom personligen och han hoppas att Liverpool kan gå hela vägen till titeln denna säsong.

Liverpool ställs mot Preston North End på bortaplan i Ligacupens fjärde omgång. Neco Williams hoppas att laget kan fortsätta i den fina form de uppvisat under hösten.

– Ser man till vad grabbarna har presterat under de senaste veckorna, vi vill försöka hålla kvar i den formen och förhoppningsvis stå för en bra prestation och ta hem segern, säger den unge högerbacken till Liverpoolfc.com.

– I den här typen av match vet vi att de kommer att ge allt. Det är inte ofta de får chansen att möta Liverpool med tanke på att vi spelar i Premier League och de i the Championship. Så vi vet att vi kommer behöva ge allt också. De kommer att ge 100 procent så vi måste vara på tårna.

– Vi måste spela vår fotboll och förhoppningsvis kan det räcka till en seger.

Williams är inte orolig över att Liverpool visar rätt inställning i kvällens match.

– Varje träningspass ser ut som att det vore det sista. Om vi spelar fem mot fem-matcher så är det alltid så tävlingsinriktat, folk argumenterar med varandra, men det är så det fungerar vårt lag. Vi har inställningen att vi vill vinna allt. 

Walesaren har personligen fina minnen från turneringen.

– Jag fick göra min debut mot Arsenal i Ligacupen, så det har alltid varit speciellt för mig att spela i den här typen av matcher. 

– När man spelar för Liverpool Football Club vill man vinna så många titlar som möjligt. Att vinna Ligacupen hade varit speciellt eftersom det är många unga spelare som spelat samtidigt som några av de äldre spelarna får chansen till mer speltid.

– Jag älskar den här typen av matcher eftersom man aldrig vet vilket typ av motstånd man ställs mot, det kan vara ett Premier League-lag, ett lag från Championship eller ännu lägre ner i divisionerna.

– Nu möter vi Preston, ett bra lag, ett bra Championship-lag, så vi vet att det kommer att bli tufft. Förhoppningsvis kan vi stå för en prestation likt de vi levererat tidigare under säsongen och förhoppningsvis leder det till seger, avslutar Williams.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer