Jota: En historisk seger

Bild till nyheten Jota: En historisk seger
Diogo Jota beskriver segern mot Manchester United som historisk och lyfter sedan fram sommarens försäsong som en viktig faktor för lagets fina prestationer under inledningen av säsongen.

Liverpool har inlett säsongen 2021/22 fantastiskt. De har på sina 13 matcher vunnit tio och kryssat tre och har en målskillnad på 41-11 totalt. 

Lagets bortaform har varit fenomenal och den fina formen fortsatte igår på Old Trafford. I samtliga åtta bortamatcher har de nu gjort tre eller fler mål. 

Diogo Jota gjorde 2-0-målet mot Man United i matchen som slutade i en 5-0-seger för the Reds.

– Det är något man knappt kunnat drömma om, säger Jota.

– Vi förväntade oss en tuffare match, men jag tycker att vi spelade otrolig bra, vi var nästan helt perfekt under första kvarten.

– Efter det började vi släppa till lite kontringar och så, men i slutändan är det ett historiskt resultat och en match för supportrarna att minnas länge.

Jota tror att försäsongslägret i somras var viktigt för att lägga grunden till de prestationer laget stått för under hösten.

– Att supportrarna är tillbaka har självklart hjälpt oss, men jag tycker att det faktum att vi fick en ordentlig försäsong har hjälpt oss. Jag hoppas att vi kan fortsätta spela så här under resten av säsongen.

Jotas mål följdes upp av ett hattrick av Mohamed Salah. 

– Så som laget spelar för tillfället hjälper definitivt en avslutare som honom, säger Jota.

– Det verkar vara en period där allt han rör vid blir mål. Det är otroligt viktigt för oss och jag hoppas att det kan fortsätta så här.

Källa: Thisisanfield.com.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer