Osäker status på Milner och Keita

Bild till nyheten Osäker status på Milner och Keita
Både James Milner och Naby Keita ådrog sig skador mot Manchester United. Det dröjer dock någon dag innan skadornas omfång kan konstateras.

Liverpool hade många anledningar till att fira efter en storseger mot Manchester United, lite smolk i glädjebägaren var dock skadorna på James Milner och Naby Keita.

Jürgen Klopp hade inte mycket information att ge när han efter matchen fick frågor om skadornas allvar.

– Milly och Naby skadade sig, men vi måste vänta och se hur allvarligt det är. Det var smärtsamt (för Naby) men vi får se. Vi kommer inte att veta exakt förrän imorgon eller dagen därefter, sa Klopp enligt Liverpool Echo.

– Det är en hamstringskada för Milner. Med Naby får vi se, han fick en tuff tackling mot smalbenet. Det såg ganska OK ut i omklädningsrummet.

Naby Keita hade stått för en fin prestation med bland annat ett mål och en assist innan han tacklades fult av Paul Pogba som blev utvisad. 

– Naby är inne i en bra period, konstaterade Klopp.

– Han är en fantastisk spelare. Han spelade riktigt bra i matchen mot Atletico innan misstaget vid målet, det störde hans insats lite grann. Det får inte hända, såklart, men med en sådan atmosfär mot en klubb av det slaget kan det gå snett om man börjar tänka på fel saker.

– Det var tydligt att vi skulle starta honom idag igen eftersom han är i bra form, han visade att vi gjorde rätt.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer