Första motståndare att göra hattrick på Old Trafford

Bild till nyheten Första motståndare att göra hattrick på Old Trafford
Mohamed Salah gjorde hattrick i Liverpools överkörning av Manchester United - en historisk bedrift - men han underströk omedelbart efter slutsignalen vikten av att hålla fokus på det långsiktiga målet som är Premier League-titeln.

Liverpool stod för en sagolikt bra insats mot Manchester United när de vann med 5-0. Mohamed Salah var planens kanske allra bästa spelare på Old Trafford och får ta med sig matchbollen hem efter att ha slagit till med ett hattrick. 

Salah svävar dock inte iväg efter storsegern. Han är inte nöjd förrän Premier League-titeln är Liverpools igen.

– Vi vann Premier League för två år sedan och vet vad som krävs, sa Salah till Sky Sports.

– Det här var bara en match. Det är självklart stort att vinna borta mot Man United, men det är fortfarande bara tre poäng så vi måste fokusera på nästa match.

– Vi försöker att vinna varje match vi spelar. Vi spelar för titeln. Spelarna och managern fungerar så, vi vill vinna allt. Vi gick in med inställningen att vi ska vinna Premier League, förhoppningsvis kan vi göra det.

Anfallaren är verkligen rubrikernas man för tillfället. I och med målen mot Manchester United har han nu gjort mål i tio raka matcher. Han blev även den första spelaren att för ett bortalag göra hattrick på Old Trafford. Även om strålkastarljuset ligger på honom tänker Salah först och främst på laget.

– Jag tycker att det är fantastiskt att vinna med 5-0 här, vi visste inför matchen att det skulle bli tufft, men vi lyckades spela vår fotboll från start vilket gjorde det lite lättare.

– Vi visste att vi behövde ge 100 procent och att vi ville dominera matchen. Som lag försökte vi spela vår fotboll från start, vi försökte hitta in bollar bakom deras backlinje och hålla bollen inom laget.

– Om laget fortsätter vinna så är jag mer än glad. Jag hade kunnat fortsätta själv vid det första målet, men jag gav det till Naby! Jag ger alltid allt för att hjälpa laget. 

– I halvtid pratade vi i omklädningsrummet att vi ville skriva historia, vi ville fortsätta och göra så många mål vi kunde eftersom sådana här chanser inte kommer så ofta. Vi visste att det skulle bli tufft om vi inte dominerade matchen, men det gjorde vi.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer