– Vi är Liverpool, titlar är ett måste

Bild till nyheten – Vi är Liverpool, titlar är ett måste
Mohamed Salah är målmedveten och ser det som ett krav på spelarna att de ska utmana om titlar.

Inför söndagens match mot Manchester United har Mohamed Salah pratat om vad som motiverar honom till att ständigt sträva efter att utvecklas som spelare.

– När jag började spela i Egypten sa jag att jag ville spela i Europa. Jag sa att jag ville ha den bästa karriären en egyptisk spelare någonsin haft. När jag sedan kom till Basel tänkte jag: ”Nej, jag vill göra något riktigt speciellt,” säger Salah till Sky Sports.

– Det är hela tiden min inställning: ”Nu är jag här, vad kan jag göra härnäst.” Jag söker alltid efter drivkrafter för att jobba hårt för att bli ännu bättre.

– Så fort man blir nöjd med vad man lyckats med så riskerar man att tappa fart. Att hela tiden sätta nya mål är vad som driver en framåt.

– Jag försöker bara göra mitt bästa för att hjälpa laget. Jag vill vinna fler titlar, jag älskar den här klubben.

– Jag hatar ordet underdog, eller prat om att vi inte kan vinna. Jag brukar alltid säga att vi måste vinna titlar, vi är Liverpool.

Salahs prestationer denna säsong har lett till att många nu anser att egyptiern är världens bästa fotbollsspelare. Jürgen Klopp är en av dem och nyligen sa han att Salah förtjänar att vinna Ballon d’Or.

– Det låter jättebra, men det handlar om åsikter. Jag kan inte säga att jag är bäst i världen, några kanske tycker det medan andra inte gör det.

– Jag är bara väldigt nöjd med mina prestationer just nu.

– Min ambition är att vara världens bästa, det behöver jag inte hymla om. Det är någonting som driver mig framåt.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer