Gerrard ryktas till Newcastle

Bild till nyheten Gerrard ryktas till Newcastle
Steve Bruce har fått sparken från Newcastle. Steven Gerrard sägs nu vara en av kandidaterna att ta över jobbet.

Newcastle är en klubb i fokus just nu efter att Saudiska investeringsfonden Public Investment Fund, ledd av Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salamn köpt loss klubben från Mike Ashley.

Övertagandet har väckt starka reaktioner i den engelska fotbollen huvudsakligen på grund av hur Saudiarabien förhåller sig till frågor om mänskliga rättigheter. 

Idag kom beskedet, föga förvånande, att Steve Bruce får sparken från sin roll som manager. Det har varit uppenbart sedan en tid tillbaka och därför har det redan spekulerats mycket kring ersättare. Steven Gerrard är ett av namnen som nämnts allra mest frekvent.

Enligt Telegraph har Newcastle inlett samtal med tidigare Roma-managern Paulo Fonseca, men de skriver att Gerrard, Frank Lampard och Eddie Howe är andra aktuella namn.

– Jag vill inte reagera på eller involveras i några spekulationer, sa Gerrard när han förra veckan, innan Bruce fått sparken, fick frågan om ämnet.

– Särskilt inte när det är en person som jag har väldigt mycket respekt för som har den tjänsten just nu. 

– Enligt mig så har jag redan ett väldigt bra jobb och jag är fullt fokuserad på min uppgift.

– Jag tycker det är intressant det som händer i Newcastle. Om det är några som förtjänar lite medvind så är det Geordie-fansen. 


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer