– Jag är så trött på det!

Bild till nyheten – Jag är så trött på det!
Jamie Carragher har fått nog av Sky Sport-kollegorna Gary Nevilles och Roy Keanes eviga försvar av Man United och managern Ole Gunnar Solskjaer.

I somras slantade Man United upp £100M för trion Jadon Sancho, Raphael Varane och Cristiano Ronaldo, men de senaste veckorna har formen dippat betänkligt för de röda djävlarna.

Ronaldo har visserligen gjort fem mål i sina sju första matcher, men i 2-4-förlusten mot Leicester var han riktigt blek, precis som de övriga i laget.

I podcasten Tony Bellew is Angry fick Sky Sport-experten Jamie Carragher frågan om vad som irriterat honom mest på sistone.

– Det måste ha något med fotboll att göra... och det måste ha med Neville att göra, svarade Carra.

– Jag skrev en tidningskrönika om det och ett par dagar innan gjorde jag och Gary Neville en YouTube-chat tillsammans med Roy Keane. Men de två sitter bara och ursäktar sig för Ole eftersom de har spelat tillsammans och är kompisar.

– De säger hela tiden att; "De (United) kan inte vinna ligan, de saknar det här och de saknar det där, eller att Glazers inte satsar tillräckligt med pengar och att de borde gå för Harry Kane."

– Och samtidigt sitter jag och tänker: "Ni har just värvat en spelare som vunnit Champions League fyra gånger, ni har just köpt en ytter för £75M. Ni blev tvåa ifjol, ni förlorade inte en bortamatch på hela säsongen."

– Jag tänkte: "Det finns bara en väg att gå, så jag skrev en tidningskrönika om det. Det retar mig så mycket. De måste lägga av med ursäkterna kring Man United, jag är så trött på det. Varje spelarköp är över 50 miljoner, det är helt otroligt!"

Kunde aldrig njuta tillräckligt

Efter över 700 matcher i Liverpooltröjan berättade 43-åringen i podcasten även att det var hans mentala styrka som bidrog till den 15-åriga karriären på Anfield.

Men när han blickar tillbaka inser han samtidigt att han inte njöt av det tillräckligt, med tanke på den enorma press han satte på sig själv varje dag på träning. 

– Alla gillar vi att ha en dag ledigt då och då, när du kan släppa allt och det inte är match på fyra dagar. Men jag var ständigt uppe i varv, så att managern inte skulle kunna lämna mig utanför startelvan. 

– Jag var för intensiv och det är därför som jag inte valde att bli coach eller manager. 

– Jag älskar absolut mitt liv just nu. Men under vissa perioder som fotbollsspelare var jag så dränerad och uppslukad att jag inte kunde njuta av det tillräckligt, avslutar Carragher.

Man United-Liverpool möts på söndag på Old Trafford, med avspark kl 17.30, svensk tid.

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer