– Vet att de kan vara ostoppbara

Bild till nyheten – Vet att de kan vara ostoppbara
Caoimhin Kelleher är full av beundran av fronttrion som mot Watford återigen visade att de håller absoluta högsta världsklass.

När Liverpool besegrade Watford med 5-0 var det fronttrion Sadio Mané, Mohamed Salah och Roberto Firmino som stod för målskyttet. 

På andra sidan av planen spikade unge målvakten Caoimhin Kelleher igen och fick hålla en nolla när han vikarierade för Alisson. Från sin målvaktsposition fick han se bländande anfallsfotboll, något som dock inte kommer som en överraskning.

– Jag tränar tillsammans med dem varje dag och vet att de kan vara ostoppbara i stunder, det går helt enkelt inte att göra någonting, säger Kelleher till Liverpoolfc.com.

– Att se dem prestera på högsta nivå är fantastiskt. De alla är i fin form. 

– De passar så bra ihop. Bobby tog sig till rätt positioner för att kunna peta in bollarna, vilket inte är lätt. De är i fantastisk form för tillfället, ja de är i princip ostoppbara.

– Jag tycker att vi stod för en riktigt bra laginsats. Att vi gjorde fem mål och höll nollan var fantastiskt. Det var en riktigt bra insats av hela laget.

Kelleher hade en till stora delar lugn match på Vicarage Road, men när Watford satte lite press på slutet klev han fram och gjorde vad som krävdes för att hålla tätt. Han stod för en fin räddning när Ismaila Sarr avlossade ett skott mot första stolpen.

– Det är inte så lätt när man spelar i ett lag som Liverpool när vi har så mycket bollinnehav i de flesta matcherna, det blir inte så mycket för mig att göra, men som tur var kunde jag göra den där räddningen och hålla nollan.

Liverpool är fortsatt tvåa i Premier League-tabellen, en poäng bakom Chelsea. Målvakten hoppas att den fina formen kan fortsätta så att laget kan uppnå sitt mål som är att ta hem titeln.

– Absolut, allt fokus ligger på att vinna ligan, det är vad vi vill göra. 

– Vi försöker att vinna varje match vi spelar. Just nu går vi i rätt riktning vilket är mycket positivt.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer