– Jag är väldigt stolt

Bild till nyheten – Jag är väldigt stolt
Sadio Mané delar med sig av sina tankar efter att ha gjort sitt 100:e Premier League-mål.

Sadio Mané öppnade målskyttet mot Watford och gjorde därmed sitt mål nummer 100 i Premier League. Anfallaren är den tredje afrikanska spelaren att lyckas med bedriften och den tredje spelaren någonsin att nå en tresiffrig målproduktion utan straffar.

– När jag kom till Premier League var min dröm att göra så många mål och vinna så många titlar som möjligt. Jag är väldigt stolt över att ha gjort 100 mål. Förhoppningsvis väntar fler mål och titlar framöver, säger Mané till Liverpoolfc.com.

Mohamed Salah är rubrikernas man efter 5-0-segern då han stod för ett nytt supermål. Mané är inte förvånad över hur egyptiern presterar.

– Jag tycker att det är ett bättre mål än det mot City! Men det är ingen överraskning, vi är medvetna om hans kvaliteter, en av världens bästa spelare. Det visade han idag.

– Bobby visade också att han är en av de bästa. Jag är väldigt glad för deras skull. Särskilt för Bobby som gjorde hattrick, det har inte varit en lätt period för honom med skadan men nu är han tillbaka och jag är glad för hans skull. Förhoppningsvis kommer han att göra många fler mål innan säsongens slut.

Liverpool dominerade matchen på Vicarage Road från start till mål.

– Vi spelade väldigt bra, konstaterar Mané.

– Vi fick en bra start där vi skapade många chanser. Vi gjorde fem mål, fem fina mål. Jag tycker verkligen att vi förtjänade segern.

– Vi visste att de hade bytt manager, en manager som varit i Premier League och vunnit titeln tidigare, men vi var mer fokuserade på oss själva på träningsplanen - vi är medvetna om våra kvaliteter.

– Det känns fantastiskt bra och förhoppningsvis kan vi fortsätta så här.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer