Klopp om sportdirektörens kontrakt

Bild till nyheten Klopp om sportdirektörens kontrakt
Den geniförklarade sportdirektören Michael Edwards sitter på ett avtal som löper ut i sommar och enligt vissa medier kommer han att ersättas av assistenten Julian Ward. Men Klopp har ingen lust att diskutera framtiden.

Edwards anställdes som Liverpools förste sportdirektören i november 2016 och har tillskrivits äran för en lång radda lyckade spelaraffärer och transfers sedan dess. 

Enligt The Athletic pekar allt på att han lämnar posten när kontraktet löper ut till sommaren och ersätts av tidigare värvarbossen Julian Ward, som tillsattes som Edwards assistent så sent som i december ifjol.

På den direkta frågan under fredagens presskonferens hade emellertid Klopp ingen lust att diskutera saken.

– Vad är det för slags story? Vi snackar om kontraktet till en sportdirektör som löper ut nästa år? Vi har jobbat ihop i sex år och jag tror inte jag har haft någon annan sportdirektör. Men det är inte jag som avgör sådana här saker, så jag vet ingenting, sa den 54-årige tysken enligt Liverpool Echo.

– Du får fråga andra om det här. Jag diskuterar aldrig kontrakt och kommer inte att börja snacka om sportdirektörens heller. Detta är väldigt intressant. Jag har aldrig snackat om en sportdirektörs kontrakt förut.

– Om det stämmer att den löper ut nästa år, något som jag inte känner till egentligen, så kommer jag att börja tänka på det nästa år och inte nu.

Den 30 augusti skrev vi om att Edwards väntas lämna efter säsongen på uppgifter av The Athletics normalt välrenommerade reporter David Ornstein. Den artikeln hittar du här.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer