Jones skadad – missar Watford

Bild till nyheten Jones skadad – missar Watford
Curtis Jones kom tillbaka skadad från landslagssamlingen med det engelska U21-landslaget, det meddelade Jürgen Klopp på sin presskonferens inför Watford.

Under det gångna landslagsuppehållet var Curtis Jones skadestatus en följetång. Den unge mittfältaren var en del av det engelska U21-landslagets trupp men missade första matchen på grund av en skadekänning. 

U21-tränaren Lee Carsley kom med lugnande besked om att de absolut inte skulle ta några risker med Jones inför matchen mot Andorra. Jones kom dock in från bänken med en halvtimme kvar. Nu visar det sig att det ledde till att han inte är spelredo för matchen mot Watford. I samband med en kritisk utläggning om hur de olika förbunden hanterar spelarna sa Jürgen Klopp följande: 

– På tal om olika förbund. Curtis Jones kom tillbaka skadad från U21-landslaget. Fantastiskt. Det är inte OK. Det är till och med svårt att få kontakt med det engelska förbundet. De gör bara vad de vill.

– Han var inte involverad i första matchen, de gjorde ingen närmare undersökning, sedan spelade han några minuter i andra matchen mot Andorra,  det var tydligen väldigt viktigt att han skulle spela i den matchen, sedan kom han tillbaka och är inte tillgänglig för imorgon.

– De alla olika förbunden och organisationerna måste börja hjälpa oss. De måste tänka på sporten, inte bara på sina egna intressen. Jag har pratat om det här i nästan sju år, men ingen lyssnar verkar det som.

Klopp kom även med en kort uppdatering gällande Thiago, som inte heller han kommer finnas med i matchtruppen imorgon.

– När det gäller Thiago så vet jag inte säkert hur länge han har kvar. Vi måste vänta och se.

Positivare var det dock gällande Trent Alexander-Arnold och Diogo Jota. 

– Trent och Diogo är tillgängliga.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer