Vägrar släppa Alisson och Fabinho

Bild till nyheten Vägrar släppa Alisson och Fabinho
Brasiliens förbundskapten slår fast att Alisson och Fabinho kommer att vara kvar i truppen samlingen ut. Därmed lär de missa Liverpools match mot Watford.

De senaste dagarna har det rapporterats mycket om Alisson och Fabinhos landslagssituation. Denna samling ska Brasilien spela tre matcher varav den sista, mot Uruguay, spelas blott 35 timmar innan avspark mellan Liverpool och Watford på Vicarage Road.

Sedan tidigare står det klart att Liverpools match inte flyttas då Watford inte gick med på några förändringar av avsparkstiden. Hoppet för Jürgen Klopp låg därför till det brasilianska förbundet och dess eventuella öppenhet för att släppa den röda duon redan efter den andra matchen för samlingen, vilket skulle möjliggöra spel mot Watford.

Detta kommer dock inte bli av. Igår skrev vi om Daily Mails uppgifter om att Brasilien nekat Liverpools förfrågan och nu har förbundskapten Tite bekräftat landslagets ståndpunkt.

– Det fanns aldrig någon sådan möjlighet. De är kallade till tre matcher, meddelar Tite enligt Thisisanfield.com.

This is Anfield spekulerar i att Liverpool kan komma att kalla Alisson och Fabinho direkt till Spanien för matchen mot Atletico Madrid som spelas tisdagen 19 oktober, en sådan lösning gör åtminstone att de med säkerhet kommer att kunna spela den matchen. Om de reser tillbaka till England direkt efter samlingen i Brasilien spelas nämligen matchen mot Diego Simeones manskap inom karantäntiden som duon måste avsitta och i ett sådant scenario är det osannolikt att de tillåts resa till Spanien.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer